Per 1 augustus 2023 zijn we op zoek naar een producent!

 

Het DoelenEnsemble werd in 1990 opgericht als een huisensemble van de Doelen en is in dertig jaar uitgegroeid tot veel meer dan dat: een toonaangevende speler op het gebied van hedendaagse klassieke muziek, zowel in Rotterdam als daarbuiten.

 

Als freelance producent ben je actief met het produceren van een divers aanbod binnen een super veelzijdige leuke baan!

 

We vragen je onder andere:

* je bent verantwoordelijk voor het hele productionele proces van concerten, zowel tijdens het voorbereidende traject als tijdens de uitvoer van de concerten; denk hierbij aan taken zoals, bestelling en beheer bladmuziek, correspondentie, organisatie instrumentarium etc.

* aanspreekpunt te zijn voor alle praktische, logistieke en technische zaken die op de productie betrekking hebben binnen en buiten de HBS; denk hierbij aan o.a. het inplannen van repetities, de ontvangst, begeleiding, transport en huisvesting van musici, het opstellen van productieschema’s en het regelen van de logistiek van medewerkers en materieel;

* het opstellen van de nodige praktische informatie zoals draaiboeken en interne boekingssysteem, website en kaartverkoop, contact met musici, maakt contracten op en delegeert die aan de financiële administratie.

* Tijdens de evenementen ben je aanspreekpunt voor o.a. de musici, technische crew en interne medewerkers en toezien op een correcte uitvoering en je zorgt voor de uitvoering van het draaiboek, en je kan zelfstandig beslissingen nemen bij problemen;

* Tijdens de avond van het concerten in de HBS ben je de gastheer/ gastvrouw en controleert de tickets bij eigen concerten( tot 65 man publiek max)

* Je hebt een rijbewijs.

* De functie start per 1 augustus 2023.


Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste freelance professional op HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar aantoonbare productionele ervaring op het vlak van concertproductie. Je hebt ervaring met de productie van concerten. Je denkt mee met de programmamakers over de realisatie van veelal vernieuwende, creatieve producties en vertaalt dit naar de werkvloer. Als freelance producent ben je efficiënt in je werkwijze. Je bent praktisch ingesteld, kwaliteitsgericht, professioneel, flexibel denkend, accuraat, en bent stressbestendig en oplossingsgericht, en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. In deze functie ben je een spin in het web en werk je gelijktijdig aan verschillende concertproducties. Nederlands en Engels spreek en schrijf je vloeiend. Je bent beschikbaar op avonden en in het weekend en woonachtig in Rotterdam.

 

Wij bieden:

De volgende voorwaarden kun je verwachten:

* Inschaling volgens afspraken ZZP-Cao ME NAPK schaal VI met opdracht van overeenkomst

* Keuze uit deelname aan collectieve verzekeringen via NAPK

* Tussen de 30-35 producties per jaar.


Een gemotiveerde schriftelijke reacties met cv kun je richten aan

veen.maartenvan@gmail.com, uiterlijk 25 juli, sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week aansluitend.

En je mag gerust bellen als je vragen hebt met Maarten van Veen 0652472908

Het DoelenEnsemble wil graag een inclusieve organisatie zijn, hoopt daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden, genders en leeftijdscategorieën.